Websites

Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het maken van websites. Websites die makkelijk zelf te onderhouden zijn, goed vindbaar én beschikbaar op elk apparaat, zoals computer, tablet en telefoon.

CMS

De websites worden opgeleverd in een Content Management Systeem (CMS). Hiermee kun je zelf teksten plaatsen en aanpassen, afbeeldingen toevoegen en de algehele indeling van de website onderhouden. Yist maakt gebruik van een standaard CMS, zodat hier veel (gratis) modules aan toe kunnen worden toegevoegd. Ook kan Yist modules op maat maken.

Op elk apparaat

Tegenwoordig komen bezoekers niet alleen meer via de computer of laptop op je website. Sinds 2014 worden websites meer bezocht door mobiele devices zoals tablets of telefoons. Het is daarom belangrijk om met het ontwerp en indeling van de website hier rekening mee te houden. Yist maakt websites met een goed doordacht responsive design.

Onderhoud

Een website heeft onderhoud nodig. Doordat de techniek zich steeds verder ontwikkelt kunnen er beveiligingsproblemen ontstaan. Het is daarom van belang om de server en het systeem achter de website goed up-to-date te houden. Dit kun je zelf doen, maar ook overlaten aan ons. Wij houden in de gaten wanneer er beveiligingsproblemen zijn en lossen deze op.