BTW Checker

BTW Checker is de nieuwe dienst van Yist. Controleer eenvoudig of een btw-nummer correct is. Als het nummer juist is kan ook de gekoppelde informatie terug worden gegeven, zoals bedrijfsnaam en adres (m.u.v. Duitse en Spaanse btw-nummers). De btw-nummers van 26 Europese landen kunnen worden gecontroleerd.

Bulk controle

Wanneer er geen account is kunnen tot 5 btw-nummers per jaar gratis gecontroleerd worden. Zijn er meer controles nodig, dan is er een account voor € 14,95 per jaar. Er kan dan ongelimiteerd handmatig gecontroleerd worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om btw-nummers in grote aantallen te controleren. Upload bijvoorbeeld excelbestand met een kolom met de btw-nummers. Deze worden dan allemaal gecontroleerd. De resultaten kunnen apart geëxporteerd worden maar ook worden samengevoegd met het originele bestand. Het controleren van btw-nummers in bulk kost credits. Voor elke controle wordt één credit afgeschreven. Credits zijn al te bestellen vanaf € 0,02 per credit!

Meer informatie

Meer informatie over BTW checker is te vinden op btwchecker.nl. Zijn er nog vragen over de dienst en mogelijkheden, neem dan contact met ons op!